Rørleggernes Fagforening starter i høst et språkkurs i norsk, som skal gå over et semester.

Fra januar starter vi selve fagkurset, som skal gå over 2 semester. Kurset skal gi deltakerne opplæring i rørfagteori og de avslutter kurset med å ta den teoretiske eksamen i rørfag. Etter dette kan kandidatene ta den praktiske svenneprøven, og dermed stå med et norsk svennebrev. Kursutgiftene dekkes av LOs utdanningsstipend, samt et bidrag fra foreninga.

Vi er i dialog med arbeidsgiverne om en deling av utgifter til kurset. Selve kurset arrangeres i regi av AOF. Dette er et tilbud for medlemmer som har realkompetanse, bransjeerfaring og kanskje et utenlandsk fagbrev, men ikke det norske svennebrevet. Med et norsk svennebrev vil disse medlemmene stå sterkere på arbeidsmarkedet.

Det blir et eget informasjonsmøte om språk- og fagopplæringskurset 22. september kl 17:00 (mat fra 16.30) i Møllergata 24.

Kurs i norsk og rørfagteori

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *