Det er noe som ville virket som en helt gal tanke for bare noen få år siden. Men i dag har vi altså smarte hjem, hvor du kan ha full automatisering, om du vil ha det. Det er veldig interessant og en fantastisk utvikling av flere grunner. Det er noe som forteller oss hvor langt vi har kommet, og ikke minst hva slags potensielle muligheter som faktisk finnes. Se bare på hva smarte Philips Hue lamper har gjort, da de i stor grad var det som populariserte konseptet til å begynne med. Det var Philips som gjorde det populært, og som ga deg muligheten til å velge blant 16 millioner farger, og som du kunne styre alt fra telefonen din. Uansett om du ville ha dagslys eller varmhvitt fra dine lamper.

Før i tiden satte man bare på lyspæren, og det lyset man fikk, det aksepterte man. Det er det definitivt ikke nødvendig å gjøre lenger, hvor man i dag kan få belysningen akkurat som man vil. Det gjelder for øvrig også hvordan selve lampene ser ut. Designet blir finere og finere, og det har ikke så mye med funksjonen som Philips Hue tilbyr. Det har mer å gjøre med hvor dyktige de er på design i dette selskapet. Det finnes også andre selskap som bruker det samme typen av system, som for eksempel Zigbee.

Så lurer du kanskje på hvor du finner alt dette? Det gjør du om du klikker på lenken ovenfor, som vil føre deg til Lampegiganten.no.

Gjør handelen enklere for deg

Det er mange gode grunner til å velge et smarthjem, også når det kommer til belysning. Hvor mange ganger har du ikke dratt hjemmefra, før du plutselig har tenkt på om du slo av alle lysene eller ikke. Det skjer ofte, og med tanke på dagens strømpriser vil man gjerne unngå det. Uansett hvor du er i verden, så lenge du har nettforbindelse, kan du bare gå inn på appen og slå av lysene hjemme. Det fungerer akkurat så enkelt som beskrevet der, og det er enkelt å sette i gang med systemet i utgangspunktet.

Først og fremst er det kanskje viktig å tenke på hvor man skal kjøpe, og da er forslaget altså Lampegiganten. Der finner du en butikk som spesialiserer i Philips Hue, og selger hundrevis av deres produkter. Det er ikke sånn at du behøver et helt system satt på plass. Om det er kun en lampe som har dette bygd inn, så fungerer det å koble til telefonen og justere belysningen. Eller av- og på, for den del. 

Det beste med Lampegiganten er at de også har en god forklaring på hva du kan forvente, hvorfor du bør kjøpe Philips Hue, og hvordan det settes i gang. Det er faktisk noe som kan hjelpe deg med mye mer enn du tror og det er virkelig verdt å ta en titt. Det er ikke noe du vil angre på, og du kommer til å bli fristet av alt som finnes!