En av de store debattene på den kommende LO-kongressen kommer til å handle om EØS-avtalen. I den anledning har Rørleggernes Fagforening sammen med en rekke andre fagforeninger vært med på å lage en kortfilm som forteller om hva slags konsekvenser EØS har hatt i norsk arbeidsliv.

 

Filmen er finansiert av Elektroarbeidernes fagforening Trøndelag, Elektromontørenes forening Oslo Akershus, Heismontørenes fagforening, Tømrer og byggfagforeningen, Oslo bygningsarbeiderforening, Rørleggernes Fagforening Oslo, Rørleggersvennenes forening Bergen, Rørleggernes fagforening Trondheim, Oslo Bryggearbeideres forening, Lokomotivpersonalets forening Oslo, Norsk Havnearbeiderforening, Fellesforbundet avd 57 Nord-Rogaland, Verkstedklubben Kværner Verdal og Nord-Trøndelag Nei til EU.

Produsert av Mjelstad og Sønn.

Ny film om EØS

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *